Bireysel Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli Sigortası

No comments

Çevre dostu ürünümüz “Bireysel Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli Sigortası” ile sürdürülebilir yaşama tam destek sağlıyoruz.

Bireysel Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli Sigortası ile evinizin çatısına güneş enerjisi paneli kurarak kendi enerji ihtiyacınızı sürdürülebilir bir biçimde üretirken güvencemiz altındasınız.
Neden Bireysel Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli Sigortası Yaptırmalıyım?
Evinizin enerjisini güneşten üreterek siz çevrenizi ve bütçenizi korurken biz de sizi ve güneş enerji panelinizi teminat altına alıyoruz.
Dünyada ve ülkemizde artan enerji talebi ve maliyeti yüksek geleneksel enerji kaynakları, çevre dostu yenilenebilir enerji kaynaklarına olan ilgiyi büyük ölçüde arttırmaktadır.
Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya miras bırakabilmek için yenilenebilir enerji kaynaklarının etkin yönetimi en önemli konuların başında gelmektedir.
Bireysel çatı tipi güneş enerji panelleri Türkiye’nin Sigortası Anadolu Sigorta güvencesi altında.
Bireysel Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli Sigortası ile tam kagir yapı tarzındaki konutların çatısına kurulmuş, 25 kw ve altı toplam kurulu gücü olan, modeli 10 yıldan eski olmayan, sigorta bedeli en fazla 50.000 Euro olan, ticari kullanımı olmayan/bireysel çatı tipi güneş enerji santralleri teminat altına alınır.

izim@kayaBireysel Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli Sigortası
read more

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

No comments


Sgk ve sigorta şirketinin aynı anda anlaşmalı olduğu özel hastanelerde teminat verir. Yatarak tedaviler limitsiz olup yılda on adet ayakta tedavi teminatı bulunur.
Sigortalı adayının 65 yaşından küçük ve Sgk ya da genel sağlık sigortasının aktif olması gerekir.
Teminat kapsamına giren durumlarda hem yatarak hem de ayakta tedaviler için özel hastane farkı ödemezsiniz.
Dilerseniz isteğe bağlı olarak doğum teminatı da satın alabilir, bekleme süresi olmaksızın hamilelik ve doğum sürecinizi maddi açıdan konfor içinde geçirebilirsiniz.
Anadolu Sigorta’nın anlaşmalı olduğu sağlık kurumlarına https://saglik.anadolusigorta.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

izim@kayaTAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI
read more